Streekproducten

Specialiteiten uit de Streek uit eigen worstmakerij

Naast de gangbare slagersproducten hebben wij ook specifieke specialiteiten uit onze streek in ons asortiment. Met Krull-varkensvlees, biologisch kalfsvlees en de juiste kruidenmengsels zorgen we voor streekproducten met authentieke smaak.

  • Zure kalfspastei
  • Boudin Blanc in witvel
  • Gebakken pastei*
  • Pastei uit de Voerstreek
  • Limburgse noothammetjes*
  • Gevulde kalfsborst*
  • Boerenhoofdkaas*
  • Limburgse plaatham*
  • Limburgs hamspek*
  • Limburgse bakbloedworst in kromme runderdarmen

Terrines uit eigen worstmakerij

In ons uitgebreide assortiment kunt u seizoensafhankelijk diverse terrines met hun eigen unieke smaak vinden. Als basis voor deze terrines wordt Krull-varkensvlees gebruikt, afkomstig van varkensstalhouder Raymond Cobben uit Ulestraten. Daarnaast worden stropen en andere fruit- en groetenproducten uit teelt van onder andere Mart Vandewalle, de Eyserhalte en uit de aangrenzende Belgische Voerstreek gebruikt om iedere terrine zijn eigen karakteristieke smaak te geven. Deze eerlijke kwaliteitsproducten, in combinatie met de juiste notenmelanges, specerijenmengsels en af en toe een scheutje drank, leiden tot stuk voor stuk unieke producten. Onze terrines zijn bovendien gluten- en lactosevrij zodat iedereen van ze kan genieten.

  • Terrine de Grand Mere*
  • Terrine de Liege*
  • Terrine Belle de Boskoop*
  • Terrine de Breugel*
  • Terrine Mediterranee*
  • Terrine de Uienconfituur*
  • Terrine D'Ardenne*
  • Terrine de Veenbessen*
  • Vijgen Terrine*
  • Wild Terrine*
  • Terrine de Campagne*
  • Terrine D'Asperge*

Verduurzaamde worstsoorten uit eigen worstmakerij

Als slagerij is worst maken uiteraard één van onze grootste passies. De basis voor onze karakteristieke worsten komt van Krull-varkens afkomstig uit Ulestraten, en runderen afkomstig van boerenfamilies uit het Zuid-Limburgse Mergelland waarmee ons familiebedrijf al generaties lang samenwerkt. Het uitvullen van onze worsten doen we in onder andere zeugenwitvel, walsroder darm, schapesnaren en varkensdarm.

  • Limburgse droogworst*
  • Borrelworstjes*
  • Mediterraanse droogworst*
  • Boerenmetworst*

Aspic-soorten uit eigen worstmakerij

In ons assortiment hebben wij ook diverse soorten aspic. Als basis wordt hiervoor Krull-varkensvlees gebruikt afkomstig van varkenstalhouder Raymond Cobben uit Ulestraten. Hieraan worden kruidenmelanges, bouillon en gelatine toegevoegd.

  • Preskop*
  • Citroen preskop*
  • Speenvarken in gelei*
  • Aspic met fruit of groente*

*Gluten- en lactosevrij.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.