Over ons

In 1989 hebben Erik en Marie-Therese Pinckaers de dan 73 jaar oude slagerij overgenomen van Erik zijn ouders. Gedurende al die jaren hebben zij hun slagerij verschillende keren verbouwd en gemoderniseerd.
Ook het assortiment is gedurende die jaren flink uitgebreid, en de catering neemt in toenemende mate een belangrijke plek in het bedrijf in.

Na onze laatste verbouwing in september 2016 ontvingen wij ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan het koninklijk predicaat hofleverancierschap uit handen van de gouverneur van de provincie Limburg Dhr. Theo Bovens.

Verder werden wij in januari 2008 en 2017 uitgeroepen tot beste worstmakerij en traiteur van Nederland.

Daarbij vervaardigen wij ook nog het beste streekproduct van Nederland.

Wij staan garant voor een lekker en (h)eerlijk stukje vlees en vleeswaar, waar u de pure smaak van vroeger weer terug proeft.
Vlees van kampioen Keurslager Erik Pinckaers is veilig, gezond en buitengewoon smakelijk. Kortom; een topproduct.

De eigen kruiden- en specerijenmelanges en de kwaliteit van de grondstoffen zorgen voor vele onderscheidingen van diverse producten. Samen met ons team leveren wij 52 weken per jaar topproducten. "Meedoen met diverse kampioenschappen zorgt ervoor dat je kritisch blijft en dat je je blijft onderscheiden van anderen", aldus Erik Pinckaers.

Overtuig uzelf en loop eens binnen in onze Bourgondische slagerij/eetwinkel in de Kerkstraat in Eijsden.

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.