Vlees(-waren)

Vers vlees

Ons assortiment vers vlees bestaat uit uitsluitend kwaliteitsvlees. Ons Krull-varkensvlees is afkomstig van Krull-varkens van Raymond Cobben uit Ulestraten, en ons rundvlees van runderen afkomstig van boerenfamilies uit het Zuid-Limburgse Mergelland, waarmee ons familiebedrijf al generaties lang samenwerkt. De runderen slachten wij zelf en het vlees verwerken wij tot heerlijke producten en specialiteiten. Ons kipassortiment is afkomstig van de Boerderijkip en Poulet d'Yvonne.

Hierdoor weten wij waar ons vlees vandaan komt en onder welke omstandigheden de dieren hebben vertoeft, want voor een echte keurslager is dierenwelzijn ook belangrijk.

Varkensvlees van Krull

Wij leveren varkensvlees van Krull; een kwestie van smaak, in samenwerking met de Stichting Maatschappelijk Bewuster varkensvlees (Stichting MBV). Deze stichting zet zich in om het dierenwelzijn van varkens onder de aandacht te brengen. De varkens die afkomstig zijn van Krull hebben een goed leven gehad. De stallen van de varkens zijn zo ingericht dat de varkens heerlijk kunnen wroeten. Daarnaast worden de stallen goed schoon gehouden. De varkens beschikken de hele dag over vers water en voer. Ze eten veelal geteelde granen uit de regio.


Worstmakerij

Erik Pinckaers is Worstmaker van het jaar 20017! Het moge dus duidelijk zijn dat onze worstmakerij van grote kwaliteit is. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in streekproducten.

Toppers uit onze worstmakerij

  • Snijworst
  • Paté
  • Terrines

Daarnaast maken wij vele specialiteiten

  • Rauwe hammen in 10 verschillende soorten
  • Gevulde kalfsborst
  • Boudin blanc (varkensvlees, room en kruiden)

Diverse vleeswaren uit eigen worstmakerij

Naast onze specialiteiten beschikken wij over een uitgebreid assortiment vleeswaren. Hieronder een beknopt overzicht van de vleeswaren waar onze klanten voor terug blijven komen.

  • Gekookte ham*
  • Gegrilde ham*
  • Gebraden beenham*
  • Italiaanse ham
  • Provinciaalse ham
  • Casselerrib*
  • Kiprollade*
  • Kip met tuinkruiden*
  • Rookworst*
  • Knakworst*
  • Bokworst
  • Grillworst
    • Gewoon
    • Saté
  • Balkenbrei
  • Palingworst*
  • Pain de Provence
  • Palingworst*
  • Rookvlees*
  • Bacon gerookt*
  • Gezouten/gerookt spek*
  • Gekookt spek*
  • Zeeuws spek*
  • Provinciaals spek
  • Gebraden hamspek*
  • Gebraden fricandeau*
  • Gebraden kalfsfricandeau*
  • Gebraden rosbief*
  • Boterhamworst*
  • Ardenner boterhamworst*
  • Diverse soorten gebraden gehakt
    • Peper
    • Boeren
    • Kaas
    • Grieks
    • Italiaans
    • Gehaktbal
    • Kalfs

* Gluten- en lactosevrij.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.