Warme gerechten & verse soepen

Warme gerechten

Prijzen per persoon.

Tête de veau** € 7.25
Limburgs zuurvlees € 7.25
Rundergoulash met verse paprika € 7.25
Contrafilet met saus naar keuze € 13.50
Gehaktballetjes in tomatensaus € 6.95
Gebraden varkensfilet (saus naar keuze) € 7.25
Varkenshaasmedaillons (saus naar keuze) € 9.25
Gebraden beenham (gesneden) met saus
Vanaf 20 personen met 2 soorten saus.
€ 7.95     
Kalfsfricandeau lapjes in een witte saus met een vleugje thijm € 13.50
Gegrilde kipfilet (saus naar keuze) € 7.25
Kip-saté (blokjes kipfilet in pindasaus) € 7.25
Kipragout € 7.25
Kip-pilav (blokjes kipfilet met perzik in zoetzure saus) € 7.25
Kip-stroganoff (blokjes kipfilet in stroganoffsaus) € 7.25
Kalkoenblokjes in Limburgse mosterdsaus € 7.95
Gegrilde kalkoenlapjes (saus naar keuze) € 7.95
Boulet Legois (gehaktballetjes in Luikse saus) € 6.95
Konijnenbout op Limburgse wijze* € 9.50
Roze zalm met kreeftensaus € 13.95
Zeewolf in saus € 13.95
Scampis in duvelsaus € 13.95
Tagliatelle 500 gram (pastagerecht) € 8.25
Lasagne 500 gram (volgens Italiaans recept) € 7.95

Prijzen per liter.

Champignonsaus € 12.50
Peperroomsaus € 12.50
Stroganoffsaus € 12.50
Zigeunersaus € 12.50
Limburgse mosterdsaus € 12.50

Verse soepen

Prijzen per persoon.

Runderbouillon € 3.75
Verse champignonroomsoep € 3.95
Verse bospaddenstoelensoep € 3.95
Verse tomatensoep met balletjes € 3.95
Ossestaartsoep € 3.95
Limburgse mosterdsoep € 3.95
Franse uiensoep € 3.95
Aspergesoep* € 4.25
Erwtensoep* € 3.95
Hubertussoep* € 4.25


* Afhankelijk van het seizoen.
** Bereid op ouderwetse wijze met varkens- en kalfsvlees, champignons en balletjes gehakt.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.